Law School Discussion

Nine Years of Discussion
;

Author Topic: LSACD on web: Problems opening attachments?  (Read 1531 times)

anumi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
  • Micky Dicky
    • View Profile
LSACD on web: Problems opening attachments?
« on: September 07, 2004, 09:33:15 PM »
any of you try using the PDF preview feature and you  just get a white window without the doc showing up?

anumi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
  • Micky Dicky
    • View Profile
Re: LSACD on web: Problems opening attachments?
« Reply #1 on: September 07, 2004, 10:43:28 PM »
anyone?  it likes some documents but not others, with no rhyme or reason.  its really pissing me off.

MaroonOut2005

  • Sr. Citizen
  • ****
  • Posts: 1666
  • Attending: Notre Dame
    • View Profile
    • Email
Re: LSACD on web: Problems opening attachments?
« Reply #2 on: September 07, 2004, 10:48:46 PM »
I know what you are talking about.  There doesn't seem to be one explination, though.  However, it seems to happen a lot when I open a lot of .PDF files in a row.  After a while, it won't open any more.  I just close everything out, restart my computer, and start again.

Thanks and Gig 'Em,
Jason

anumi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
  • Micky Dicky
    • View Profile
Re: LSACD on web: Problems opening attachments?
« Reply #3 on: September 07, 2004, 10:55:17 PM »
I know what you are talking about.  There doesn't seem to be one explination, though.  However, it seems to happen a lot when I open a lot of .PDF files in a row.  After a while, it won't open any more.  I just close everything out, restart my computer, and start again.

Thanks and Gig 'Em,
Jason

thanks Jason.

anumi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
  • Micky Dicky
    • View Profile
Re: LSACD on web: Problems opening attachments?
« Reply #4 on: September 07, 2004, 11:00:45 PM »
i rebooted and the problem persists. what the @#!*?

anumi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
  • Micky Dicky
    • View Profile
Re: LSACD on web: Problems opening attachments?
« Reply #5 on: September 07, 2004, 11:19:38 PM »
well, now i tried uploading the attachments and the preview links have been greyed out for quite some time.  not sure if that is progress or not.